bedrijfsprofiel strandschelpen gewassen schelpen kleischelpen informatie opvragen routebeschrijving levering en transport waddenschelpen

Deutsch

Schelpenhandel van Rijn Secr. Varkevisserstraat 220a, 2225 LK  Katwijk ZH Telefoon: 06 - 510 53 249

normaal letterypegroter lettertypeDecoratieschelpen - De schoonheid van natuurproducten

De schoonheid van de Noordzeeschelp wordt steeds meer ingezien en mag dus worden gezien! Tuinen, parken en bloembakken maar ook uw interieuraccessoires worden nog mooier met de prachtige afwerking en aankleding met onze gekleurde natuurschelpen.

Door onze diverse collectie aan kleurschelpen kleedt u uw interieur op een prachtige wijze aan en wordt uw woning verfraaid met één van de mooiste natuurproducten.

De afbeeldingen op deze pagina laten u de vele toepassingsmogelijkheden zien van de prachtige decoratieschelpen voor uw interieur en tuin.

Gespoeld en in verschillende grootte verkrijgbaar
De decoratieschelpen worden door Van Rijn zelf verwerkt, gespoeld en gesorteerd op grootte, waardoor de kwaliteit optimaal blijft gewaarborgd.. Door onze innovatieve kracht spelen wij in op de vraag van de markt waardoor ons assortiment altijd is afgestemd op uw behoefte.

De decoratieproducten zijn te verkrijgen in verschillende vormen.
Wij bieden de decoratieschelpen aan in de vorm van schelpgruis en hele schelpen, maar ook decoratieve bodembedekkers als kwarts en houtsnippers worden door Van Rijn gefabriceerd en geleverd.


Hele schelpen/schelpgruis
Schelpen en schelpgruis zijn te leveren in de kleuren naturel, blauw, cerise, groen, milka, oranje, rood, roze, violet, wit.
Schelpen en schelpengruis is ook verkrijgbaar in metallic kleuren blauw, groen, rood, zwart en zilver.
U kunt onze geverfde schelpen en schelpengruis afnemen:
- per m³ los geleverd
- big bag à 1000 liter
- zakjes à 10 kg (70 zakken op pallet)

Voor bestellingen of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

ontwerp: Willem Vlieland - Net4You Internet